HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Over ons

School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens


De Innerlijke Mens De School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens VZW werd op 23 juli 1992 opgericht en heeft in haar statuten de volgende doelstellingen afgedrukt: “De vereniging stelt zich tot doel, buiten elke politieke of religieuze strekking, om de achtergronden van het leven op aarde, het wezen van de mens en zijn plaats in de kosmos te bestuderen.”
Bovendien is de School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens VZW sinds 1993 geaffilieerd met Medicina Alternativa uit Colombo, Sri Lanka.

Daar De Innerlijke Mens nog in volle opbouw is, kijken we voortdurend uit naar nieuwe medewerkers. Voor meer informatie: klik hier.

Wie is wie


Voorzitter

Eaglan Kurek, voorzitter van Dimschool VZW, is geboren in Australië. Naast het geven van lezingen en cursussen staat hij ook in voor de ontwikkeling van de website. Zijn focus echter, ligt in de verwezenlijking van een ware school, als spiritueel centrum waar de praktijk (het "hoe") en de kennis (het "waarom") samenkomen.

Hij al meer dan 6 jaar bezig met Zelfkennis en met een gezonde interesse in zowel het wetenschappelijke als in het occulte legt hij een verband tussen de twee, zonder te verzeilen in bijgeloof of verbeelding.

Eaglan Kurek
Cursusleider
Michael A. Middens

Michael A. Middens, in Antwerpen geboren, studeerde zowel economie als marketing. Daarnaast behaalde hij in 1993 een doctoraal in de Acupunctuur, en een fellowship in de Homeopathie. Over de jaren heeft hij zich vooral verdiept in de Chromopunctuur, waarbij er op de meridianen en op de acupunctuurpunten met kleurlicht wordt gewerkt, in plaats van met naalden.

Daarnaast houdt hij zich al meer dan 30 jaar bezig met Zelfkennis én met het opleiden van mensen, zowel in de wereld van de verkoop, als in de spirituele wereld. Hierbij heeft hij zich vooral gespecialiseerd in het naar boven brengen van het potentieel in iedere mens, waarbij hij een brug slaat tussen enerzijds (1) de traditionele psychologie, (2) de psychologie-mechanica - en anderzijds, (3) de alternatieve wetenschappen. In wezen draaien de meeste cursussen rond het centrale thema 'Wie Ben Ik?'.

In al zijn voordrachten en cursussen, zowel in de mondelinge als in de schriftelijke, legt hij de nadruk op de uniekheid van elke mens: de mens, gezien vanuit zijn ganse totaliteit - altijd rekening houdende met het feit, dat deze mens op zijn beurt dan ook weer deel uitmaakt van een nog groter, véél groter, maar 'onzichtbaar' geheel.

'Enthousiasme' en 'leergierigheid' zijn voor Michael A. Middens belangrijke beginselen - en, vooral het woord 'enthousiasme' beschrijft dan ook de uitstraling die hij zowel in zijn voordrachten, cursussen, als in zijn how-to-do-it workshops legt.

Public Relations

Marlies Teygers is verantwoordelijk voor het contact leggen met mensen en zorgt voor de publiciteit van onze vereniging en website, wat uiteraard meer dan op haar lijf geschreven is met haar bruisende persoonlijkheid.

Reeds meer dan 4 jaar vertrouwd met Zelfkennis is ze momenteel bezig met het ontwikkelen van een cursus Zelfkennis voor kinderen, waar ze haar hart en ziel in legt.

Onze lokaties


Maatschappelijke zetel

Onze maatschappelijke zetel is gevestigd te:
Boomsestraat 198
2845 Niel

Tel: +32 (0)3 430 93 87
Ondernemingsnummer BE0448472075
BTW 0448472075

We hebben geen openingsuren, enkel op afspraak!


Overige lokaties

Afhankelijk van de grootte van de groepen is het mogelijk dat cursussen doorgaan op een andere lokatie.
Indien dit het geval is, zal u hiervan op de hoogte gehouden worden.

Zoeken
 

<juli 2018>
mdwdvzz
2526272829301
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Copyright © 2003-2018 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens :: Webdesign door Eaglan Kurek