HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Cursussen


Privé Cursussen

Privé Cursussen

Niet iedereen woont in het Antwerpse of in Oost-Vlaanderen (waar de werkgroepen doorgaan) en niet iedereen heeft, zelfs als ze in onze buurt wonen, een vrije avond op de door ons vooropgestelde cursusavonden. Ook zijn er mensen die liever op zichzelf snel vooruitgaan, in plaats van zich door een grote groep afgeremd te voelen. Daarom zijn onze privé cursussen in het leven geroepen waarbij we bij u aan huis komen. Ook kunt u bij u thuis, of in een lokaal in uw buurt, andere mensen uitnodigen.

Eerste kennismaking met Gurdjieff's leerstellingen Introduction to the Gurdjieff Self-Knowledge Philosophy Nood aan een persoonlijk gesprek, of consultatie ?
Huna, de authentieke leer van de Kahunas Licht- & Kleurlichttherapie Parapsychologie: een introductie
Introductie tot de Gurdjieff Zelfkennis-filosofie Neuro-pedagogie & Neuro-visuele Lichttherapie Zelfkennis: Gurdjieff's leer in theorie en praktijk


Schriftelijke Cursussen

Schriftelijke Cursussen

U bepaalt graag uw eigen ritme? Voor u zijn onze schriftelijke cursussen ontworpen. U ontvangt elke les via de post en u krijgt de volgende les nadat u de bijgesloten vragenlijst, al dan niet ingevuld, aan ons terugbezorgt - plus, u kunt er extra, persoonlijke vragen aan toevoegen. Uw vragen worden dan ook persoonlijk behandeld.

Een Cursus in Wonderen - A Course in Miracles: een introductie Toegepaste Zelfkennis


Werkgroepen

Werkgroepen

De inhoud van onze werkgroepen is identiek aan die van onze privé cursussen met dit verschil dat u in een groep deelneemt. Hou er evenwel rekening mee dat een werkgroep slechts kan opgestart worden vanaf het moment dat minstens een tiental personen zich inschrijven. Deze werkgroepen gaan meestal door op avonden en/of op weekenden. Hieronder vindt u de werkgroepen die momenteel al opgestart zijn.

Zelfkennis, gebaseerd op de leer van G.I. Gurdjieff & Ouspensky


Web Cursussen

Web Cursussen

Met Web Cursussen volgt U een cursus gewoon thuis op uw computer. U krijgt live les van uw leerkracht (al onze leerkrachten hebben een webcam) en krijgt onmiddelijk feedback. Het enige wat U nodig hebt is een microfoon en eventueel wat lesmateriaal. U bepaalt tezamen met uw leerkracht wanneer U uw cursus wil laten doorgaan. Absoluut gebruiksgemak dus en U betaalt helemaal geen reisonkosten! De eerste introductie sessie is bovendien steeds gratis.

Introductie Zelfkennis, gebaseerd op de leer van G.I. Gurdjieff
Zoeken
 

<juni 2023>
mdwdvzz
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

Copyright © 2003-2023 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens