HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Cursussen


Privé Cursussen

Privé Cursussen

Niet iedereen woont in het Antwerpse of in Oost-Vlaanderen (waar de werkgroepen doorgaan) en niet iedereen heeft, zelfs als ze in onze buurt wonen, een vrije avond op de door ons vooropgestelde cursusavonden. Ook zijn er mensen die liever op zichzelf snel vooruitgaan, in plaats van zich door een grote groep afgeremd te voelen. Daarom zijn onze privé cursussen in het leven geroepen waarbij we bij u aan huis komen. Ook kunt u bij u thuis, of in een lokaal in uw buurt, andere mensen uitnodigen.

Een Cursus in Wonderen in de praktijk brengen ... Licht- & Kleurlichttherapie Nood aan een persoonlijk gesprek, of consultatie ?
Huna, de authentieke leer van de Kahunas Neuro-pedagogie & Neuro-visuele Lichttherapie Zelfkennis: Gurdjieff's leer in theorie en praktijk
Introductie tot de Gurdjieff Zelfkennis-filosofie


Schriftelijke Cursussen

Schriftelijke Cursussen

U bepaalt graag uw eigen ritme? Voor u zijn onze schriftelijke cursussen ontworpen. U ontvangt elke les via de post en u krijgt de volgende les nadat u de bijgesloten vragenlijst, al dan niet ingevuld, aan ons terugbezorgt - plus, u kunt er extra, persoonlijke vragen aan toevoegen. Uw vragen worden dan ook persoonlijk behandeld.

Toegepaste Zelfkennis - Lessen Nrs. 1 t/m 4 met Vragenlijst Toegepaste Zelfkennis - Lessen Nrs. 1 t/m 4 zonder Vragenlijst


Werkgroepen

Werkgroepen

De inhoud van onze werkgroepen is identiek aan die van onze privé cursussen met dit verschil dat u in een groep deelneemt. Hou er evenwel rekening mee dat een werkgroep slechts kan opgestart worden vanaf het moment dat minstens een tiental personen zich inschrijven. Deze werkgroepen gaan meestal door op avonden en/of op weekenden. Hieronder vindt u de werkgroepen die momenteel al opgestart zijn.

Zelfkennis, gebaseerd op de leer van G.I. Gurdjieff & Ouspensky


Web Cursussen

Web Cursussen

Met Web Cursussen volgt U een cursus gewoon thuis op uw computer. U krijgt live les van uw leerkracht (al onze leerkrachten hebben een webcam) en krijgt onmiddelijk feedback. Het enige wat U nodig hebt is een microfoon en eventueel wat lesmateriaal. U bepaalt tezamen met uw leerkracht wanneer U uw cursus wil laten doorgaan. Absoluut gebruiksgemak dus en U betaalt helemaal geen reisonkosten! De eerste introductie sessie is bovendien steeds gratis.

Introductie Zelfkennis, gebaseerd op de leer van G.I. Gurdjieff
Zoeken
 

<januari 2018>
mdwdvzz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Copyright © 2003-2018 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens :: Webdesign door Eaglan Kurek