HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Neuro-pedagogie & Neuro-visuele Lichttherapie

Cursusleider: Michael Middens

Beschrijving


Creatief Visualiseren en werken met Neuro-visuele Kleurlichtschijven is in wezen een belangrijk onderdeel van de opleiding Neuro-pedagogie. Het is identiek aan onze cursus Neuro-pedagogie, maar hier wordt er enkel en alleen op een neuro-visuele manier met wit licht wordt gewerkt en niet met kleurlicht.

Licht is de zuiverste vorm van energie en de basis van alle leven. Zonder deze energiebron is op aarde geen enkele vorm van leven denkbaar. Licht bestaat uit kleuren. Alle levensvormen ontlenen vitaliteit uit het stralende rood, het oranje en het geel dat de dag ons brengt, en worden verjongd en tot rust gebracht door het nachtelijke blauw, het indigo en door het violet. Licht betekent ook voedsel voor ons autonoom zenuwstelsel en elke foton (= kleinste deeltje van het licht) is een drager van voedende energie. Het dringt niet alleen via het oog binnen, maar elke porie van ons lichaam ademt licht en kleur in. Toch zijn er zoveel dingen waarvan we weinig of niets afweten...

Tijdens deze cursus Neuro-visuele Lichttherapie leer je Creatief Visualiseren én werken met Neuro-visuele Kleurlichtschijven.

Werken met Neuro-visuele Kleurlichtschijven geeft je een betere nachtrust. Het brengt jouw denken tot rust. Sommigen gebruiken het om hun denken en hun geheugen te ontwikkelen. Anderen werken ermee om een examen voor te bereiden . In het verleden hebben we met deze neuro-visuele methode in Parijs tientallen sessies gehouden waarbij kinderen betrokken waren die achter stonden op klasgenoten. Na een zestal maanden waren ze in wezen bijgebeend.

Maar Kleurlichtwetenschap doet méér, véél meer... want: er zitten onbekende krachten in jouw geest! En ze wachten geduldig om tevoorschijn te worden geroepen. Deze krachten zijn zo potent, dat je ze op dit ogenblik waarschijnlijk nog niet ziet - zelfs niet in jouw wildste dromen! Natuurlijk gaat enkel de zon voor niets op. Met andere woorden: regelmatige oefening is een vereiste,maar dit geldt dan ook voor elke nieuwe discipline die je aanleert.

Werken met Neuro-visuele Kleurlichtschijven ...

- Geeft je een betere nachtrust.
- Brengt jouw denken tot rust.
- Ontwikkelt jouw denkvermogen.
- Verbetert jouw geheugen.
- Beïnvloedt het artistieke in de mens.
- Brengt je in verbinding met hogere graden van kennis.
- Bevordert de ontwikkeling van jouw zesde zintuig - nl. jouw geestesoog.
- Maakt slapende, latente krachten in je wakker.

Thema's die worden behandeld, zijn onder andere: Hoe werken wit licht en de kleurlichtschijven op ons in? - Met wensblokken werken, én met de Derde kracht - Hoe werken aan ons Zelfbeeld en ons Zelfvertrouwen - Ontwikkel jouw 6de Zintuig via wit licht - Creatief Visualiseren - Werken met Kleurlichtschijven - Hoe kleurlicht preventief kan inwerken, en zo meer.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Jezelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Indien je toch belangstelling hebt om in groep aan deze cursus deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we met een nieuwe groep in Niel van start gaan, laten we het jou weten - beloofd.

Deze link geeft jou een ideetje van wat Kleurlichttherapie in wezen inhoudt: About Colour Therapy

Plaats van bijeenkomst: in ons pand in Niel (Boom) - of, via Skype, waardoor je je niet hoeft te verplaatsen.

Minimum duurtijd per sessie: 3 uren.

Aantal sessies: 2 - Op het einde van de eerste sessie spreken we een nieuwe datum af voor eerstvolgende bijeenkomst.

- Alle bijdragen kunnen worden gestort op de bankrekening van DIMschool vzw: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB. Tevens ontvangt u daarvan een factuur.

Tarief: € 500
Nota: - Minimum: 3u/sessie. In totaal: 2 sessies (250 euro per sessie). Indien je, bijvoorbeeld, van Nederland komt, raden we je aan om een dubbele sessie op één dag te nemen: weekends kunnen ook - of, log in via Skype.
- Elke extra deelnemer betaalt slechts de helft.

Meer informatie? Stuur ons een bericht of bel ons op 03 430 93 87.

Zoeken
 

<april 2024>
mdwdvzz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Copyright © 2003-2024 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens