HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Parapsychologie: een introductie

Cursusleider: Michael Middens

Beschrijving


Deze cursus richt zich zowel tot (toekomstige) parapsychologen als tot (reeds bestaande, of toekomstige) paragnosten.

Het probleem is, dat velen iets gewaarworden, maar niet goed weten in welk onderwerp ze zich zouden moeten verdiepen - of als een extra zouden aanleren. Daarom deze cursus...

Welke thema's komen er in de Introductiecursus Parapsychologie, onder andere, aan bod?...

1 - Tarot
2 - I Tjing
3 - Hypnose
4 - Fosfenisme
5 - Kinesiologie
6 - Magnetisme
7 - Numerologie
8 - Psychometrie
9 - Astraal Uittreden
10 - Kleurlichtschijven
11 - Werken met Runen
12 - Meditatietechnieken
13 - Aura-Soma & Kleurenleer
14 - Chakra's & Chakratherapie
15 - Enneagram Persoonlijkheidsleer
16 - Visualiseren met Licht- & Kleurlicht
17 - Het gebruik van pendel & wichelroede
18 - Een bestudering van de Boom des Levens
19 - Helderziendheid - Helderhorendheid - Heldervoelendheid - Heldergewaarwording

Elke mens is uniek op zichzelf, en dan ook dé reden waarom we zo sterk van elkaar verschillen.

Eén van die verschillen zijn de gaven en talenten. Elke mens is met een gave geboren - want, in wezen zijn we allemaal zogenaamde 'kanalen van het hogere'. Het probleem dat zich stelt, is: welke gave? Je kunt er jaren naar op zoek gaan, het niet vinden, en opgeven misschien, (ver)dwalen zelfs. Misschien draag je in jezelf de gave mee om de wereld van de parapsychologie te onderzoeken, teneinde de leugens van de waarheid te kunnen scheiden?...

Daarom deze Introductie-cursus Parapsychologie. Van elk van de bovenvermelde thema's wordt er een tipje van de sluier opgelicht. Van zodra je 'aanvoelt' dat het je aanspreekt, jouw persoonlijke innerlijke gave beroert, gaan we er iets dieper op in. Niet alleen met de theorie, maar ook in de praktijk, natuurlijk.

Lezingen/voordrachten bijwonen kan interessant zijn, maar een privé-cursus volgen heeft hier dus het grote voordeel dat er meer diepgang is en bovendien niet groepsgericht. Je aanhoort en bestudeert énkel en alleen datgene wat jou interesseert. Zodoende bespaar je jezelf zeer veel kostbare Tijd.

- Inschrijven betekent: het begin van de meest boeiende reis in jezelf!

Plaats van bijeenkomst: Niel (Boom) - of, vanuit jouw thuis, dankzij Skype.

Duurtijd: 2 sessies van elk 3 à 4 uurtjes, inclusief een korte pauze + indien nodig: een opvolging, zonder bijkomende investeringen natuurlijk.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Jezelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat - persoonlijk gezien - de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Indien je toch belangstelling hebt om in groep aan deze cursus deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we met een nieuwe groep van start gaan, laten we het jou weten - beloofd.

Extra Nota: Naast deze Introductiecursus geven we natuurlijk ook opleiding in één specifiek thema, of in meerdere, zelfs indien je het nu al als een beroep uitoefent. Noem het: 'specialiseren'.

- Alle bijdragen kunnen worden gestort op de bankrekening van DIMschool vzw: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB. Tevens ontvangt u daarvan een factuur.

Tarief: € 500
Nota: - Elke extra deelnemer betaalt slechts de helft.

Meer informatie? Stuur ons een bericht of bel ons op 03 430 93 87.

Zoeken
 

<januari 2022>
mdwdvzz
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Copyright © 2003-2022 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens