HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Parapsychologie: een introductie

Cursusleider: Michael Middens

Beschrijving


Deze privésessie richt zich zowel tot geïnteresseerden, (toekomstige) parapsychologen, als tot (reeds bestaande, of toekomstige) paragnosten.

Het probleem is, dat velen iets gewaarworden, maar niet goed weten in welk onderwerp ze zich zouden moeten verdiepen - of als een extra zouden aanleren. Daarom dit uitgebreid aanbod waaruit je kan kiezen...

Welke thema's komen er in de Introductie-sessie Parapsychologie eventueel aan bod?...

1 - Tarot
2 - I Tjing
3 - Hypnose
4 - Fosfenisme
5 - Kinesiologie
6 - Magnetisme
7 - Numerologie
8 - Psychometrie
9 - Astraal Uittreden
10 - Kleurlichtschijven
11 - Werken met Runen
12 - Meditatietechnieken
13 - Aura-Soma & Kleurenleer
14 - Chakra's & Chakratherapie
15 - Enneagram Persoonlijkheidsleer
16 - Visualiseren met Licht- & Kleurlicht
17 - Het gebruik van pendel & wichelroede
18 - Een bestudering van de Boom des Levens
19 - Helderziendheid - Helderhorendheid - Heldervoelendheid - Heldergewaarwording

Elke mens is uniek op zichzelf, en dan ook dé reden waarom we zo sterk van elkaar verschillen.

Eén van die verschillen zijn de gaven en talenten. Elke mens is met een bepaalde gave geboren - want, in wezen zijn we allemaal zogenaamde 'kanalen van het hogere'. Het probleem dat zich stelt, is: welke gave? Je kunt er jaren naar op zoek gaan, het niet vinden, en opgeven misschien, (ver)dwalen zelfs. Misschien draag je in jezelf de gave mee om de wereld van de parapsychologie te onderzoeken, teneinde de leugens van de waarheid te kunnen (onder)scheiden?...

Daarom deze Introductie-sessie Parapsychologie. Van de thema's die jou interesseren wordt er een tipje van de sluier opgelicht. En, van zodra je 'aanvoelt' dat het je aanspreekt, jouw persoonlijke innerlijke gave beroert, gaan we er iets dieper op in.

Lezingen/voordrachten bijwonen kan interessant zijn, maar een privé-sessie bijwonen heeft hier dus het grote voordeel dat er meer diepgang is en bovendien niet groepsgericht. Je aanhoort en bestudeert énkel en alleen datgene wat jou interesseert. Zodoende bespaar je jezelf zeer veel kostbare Tijd.

- Inschrijven betekent: het begin van de meest boeiende reis in jezelf!

Plaats van bijeenkomst: vanuit jouw thuis, dankzij Skype.

Duurtijd: 1 sessie van ongeveer een 2-tal uurtjes, inclusief een korte pauze.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-sessie. Jezelf bij een groep aansluiten, is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat - persoonlijk gezien - die bijeenkomsten daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Indien je tóch belangstelling hebt om er in groep aan deel te nemen, aarzel dan niet om ons daarvan een berichtje te sturen. Van zodra we met een nieuwe groep van start gaan, laten we het jou weten - beloofd.

Extra Nota: Naast deze Introductie-sessie geven we natuurlijk ook opleiding in één specifiek thema, of in meerdere, zelfs indien je het nu al als een beroep uitoefent. Noem het: 'specialiseren'. Maar dat kan achteraf afgesproken worden...

- Inschrijven? Ga naar de Shop (zie bovenaan).

- Alle bijdragen kunnen eveneens worden gestort op de bankrekening van DIMschool vzw: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB.

Tarief: € 120
Nota: - Elke extra deelnemer betaalt slechts de helft.

Meer informatie? Stuur ons een bericht of bel ons op 03 430 93 87.

Zoeken
 

<april 2024>
mdwdvzz
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345

Copyright © 2003-2024 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens