HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Akashatherapeut(e) Opleiding

Verantwoordelijke: Michael Middens

Beschrijving


* U heeft uw persoonlijke 'reis' met succes ondergaan?...

* U wilt anderen in hun reis begeleiden?...
* Volg dan deze unieke privé-cursus !
* Doe vandaag uw aanvraag per e-mail.

Noteer alvast: U betaalt de opleiding nooit op voorhand! Waarom?...

- Eerst moet u zélf die persoonlijke reis ondergaan - uw bijdrage: 100 euro.

- Vervolgens stellen we samen vast of u - ja dan neen - voor die opleiding in aanmerking komt.

Programma Privé-cursus Akashatherapie:

1. Voorstelling van het concept, en u ondergaat een 'Akashareis': 1 namiddag of 1 avond (voor de werkenden: ook op zondagen, eventueel).

2. Tijdens een tweede sessie - op een latere datum - wordt u nogmaals in zo'n reis begeleid, en ditmaal leert u de techniek zelf aan: 1 namiddag of avond.

3. Nu is het uw beurt: tijdens een derde sessie, en dus in mijn bijzijn, brengt u zélf iemand naar zijn/haar Akashawereld. Met andere woorden: u zorgt voor een 'proefpersoon' (mag uw partner zijn, een familielid, of wie dan ook).

4. Indien nodig: een navolging en/of bijscholing.

NOTA: Ikzelf heb deze techniek in 1981 in Australië aangeleerd. De personen, die mij in privé hebben opgeleid, zijn inmiddels overleden. Naar daar vliegen kost u enerzijds meer geld, en anderzijds raad ik u dus aan om jezelf die moeite te besparen.

Bij mijn weten is er niemand in Europa die deze Akasha Begeleidingstherapie techniek toepast - of, aan anderen overdraagt. Dit betekent, dat er in de Benelux veel ruimte is voor Akasha-Begeleiders, soms ook wel eens Droombegeleiders genoemd - omdat mensen, die bepaalde godsdiensten belijden, niet in zaken, zoals reïncarnatie, wedergeboorte, een leven na dit leven, en zo meer, mogen geloven.

Indien u voor deze Akashatherapie Opleiding graag in aanmerking wilt komen, zijn we misschien bereid u op te leiden. Houd er evenwel rekening mee dat we wél ietwat selectief te werk gaan. Meer info? Stuur ons een e-mailtje - of, lees verder!

Plus: regelmatig adverteren we op verschillende sites. Ook in Nederland. De opleidingen gebeuren altijd door ons - maar, van zodra iemand een Akashareis wenst te ondergaan, en die persoon woont in uw buurt, dan zullen we u de gegevens doorzenden. Dit bespaart ons dan ook zowel tijd als verplaatsingskosten.

Bemerking: Deze reis, inclusief het voorafgaand gesprek, duurt minstens 1 uur à 2 uurtjes. Hier is het belangrijk te weten, dat er geen hypnose wordt toegepast! Er wordt ook niet met de verbeeldingswereld gespeeld, noch worden er dingen van buitenaf ingefluisterd.

U wordt dus bij volle bewustzijn in het Akashaveld getransporteerd, maar misschien ook in één van de vorige levens. Hierbij bedoelen we: niet u, maar 'iets' in uzelf. De beelden die u ziet, zult u nooit vergeten. U kunt ze zelfs na de sessie bij wijze van spreken uitschilderen als het moet.

Veel Gestelde Vragen:

- 'Komt iedereen voor de Akashatherapie Opleiding in aanmerking?'

Ons antwoord is: 'ja' en 'neen'. Begin alvast met uw persoonlijke reis. Daarna zien we wel.

- 'Wat, als ik er niet in slaag iemand zo'n reis te laten doormaken?'

Deze kans bestaat in één van de honderd gevallen. Hou hier dus evenwel rekening mee. Om deze reden hebben we de navolging/bijscholing ingelast.

- 'Wat is het verschil tussen Akashabegeleiding, Droombegeleiding en Reïncarnatiebegeleiding?'

Om eerlijk te zijn: weinig of geen. Het is dezelfde inhoud in een andere verpakking. Waarom? Sommige mensen geloven niet in de mogelijkheid van een bestaan in een vorig leven, gewoonweg omdat hun godsdienst hen dat niet toelaat. Deze mensen brengen we dus in hun zogenaamde 'droomwereld' in plaats van in één van hun vorige levens...

- 'Waarom staat er telkenmale: 'één van de vorige levens', en niet: 'vorig leven'?

Het antwoord is eenvoudig: tijdens de begeleiding kunnen we u niet garanderen dat u in uw vorige leven terechtkomt. Wel in één van uw vorige levens. Het is uw onderbewustzijn die dit voor u bepaalt. Wijzelf hebben daar geen enkele controle over.

- 'Zijn er aan deze innerlijke reis bepaalde gevaren verbonden?'

Ook hier is het antwoord 'ja en neen'. U blijft te allen tijde bij volle bewustzijn, dat wel - maar, het kleine risico blijft bestaan dat een persoon in een 'gevaarzone' terechtkomt. Op dat moment komt het er dus op aan om zeer snel in te grijpen - beter nog: we leven naar de motto 'beter voorkomen dan genezen'. Tijdens de opleiding wordt u dit allemaal klaar en duidelijk uitgelegd. Kortom: u hoeft dus niets te vrezen.

- 'Kan het gebeuren dat een proefpersoon er niet in slaagt de Akashawereld te betreden?'

Jazeker, dat kan. Het gebeurt in 20% van de gevallen. Reden? Zaken zoals zenuwachtigheid, onrust, ongeduld, depressie, twijfel, ongeloof, een té grote verbeeldingskracht, onwil om het lichaam los te laten, en zo meer, kunnen de sessie beïnvloeden. In al deze gevallen wordt er meestal een nieuwe bijeenkomst vooropgesteld waarvoor niet opnieuw hoeft betaald te worden.

- 'Ontvang ik een certificaat/diploma?'

Ja, maar enkel nadat u er in bent geslaagd op eigen houtje drie personen in hun reis te hebben begeleid. Het toezenden van een attest/getuigschrift, door de drie personen ondertekend, volstaat. Deze maatregel werkt in uw eigen voordeel: indien u voor de opleiding in aanmerking bent gekomen, blijven we u navolgen totdat u zichzelf in de techniek voor 100% hebt bekwaamd.

Houd er evenwel rekening mee dat, indien u dingen - waar wijzelf niet kunnen achterstaan - vertegenwoordigt en promoot, we u geen certificaat kunnen bezorgen, gewoonweg omdat onze naam er op afgedrukt staat en we ons in dat geval van uw praktijken willen distantiëren. Uw gegevens zullen dan ook niet aan anderen worden doorgegeven. Wel mag u eventueel op uw eigen website melding maken dat u door ons werd opgeleid. Hopelijk kunt u daarvoor enig begrip opbrengen.

Anderzijds maakt een certificaat van u geen betere Akashatherapeut. Enkel en alleen oefening baart kunst, nietwaar?

Indien u een certificaat heeft ontvangen, mag u op uw naamkaartjes, website, briefhoofden, et cetera, afdrukken, dat u erkend bent door DIMschool vzw. En, als we aanvragen binnenkrijgen van mensen die in uw buurt wonen, sturen we ze naar u door. Tenslotte bespaart dit ons ook veel kostbare tijd en energie.

- 'Is het aanleren van deze techniek dan zo moeilijk?'

Nee, in het geheel niet. Alles draait rondom zelfvertrouwen en rond de uitspraak 'Oefening baart kunst'.

Meer info? Zend ons een e-mail.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Uzelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

- Bovendien is een groepsbijeenkomst in dit geval onverantwoord. U kunt van anderen niet verwachten dat ze een uur, of langer, passief blijven toekijken, omdat uw sessie zolang duurt.

- In wezen laten we niemand los zolang de persoon het geheel niet voor 100% onder de knie heeft. Met andere woorden: we delen niet zomaar certificaten uit. Uw opgedane kennis, ervaringswereld, zelfgroei én reputatie is véél belangrijker dan dat stukje papier. Nogmaals: ons inziens is dit in uw eigen belang.

Anders gezegd: indien u 'begint te zweven' - hetgeen natuurlijk toegelaten is - kunnen we daar niet voor de volle 100% achter staan en verkiezen we geen vermelding te maken van uw gegevens. Toch niet in een rechtstreekse connectie met DIMschool. Nogmaals: hopelijk kunt u ook hiervoor enig begrip opbrengen.

Aantal sessies: 3 minimaal (circa 4 uur per sessie + opvolging)

Plaats van bijeenkomst:

1) Eerste sessie: in ons pand in Niel (Boom). Daarvoor betaalt u, net als iedereen: 100 euro.

- Indien u voor de opleiding in aanmerking komt...

2) Volgende sessies: in onze lokalen in NIel (nabij Boom) - of, in extreem uitzonderlijke gevallen: bij u thuis. Bij dit laatste worden er wel extra vervoerskosten aangerekend, plus de extra tijd van zowel de verplaatsing als die van de sessie.

- U kunt in éénmaal betalen, of in driemaal. Namelijk: 1/3de bij inschrijving (dus: in plaats van 100,- euro) - 1/3de vóór de tweede sessie - Saldo: vóór, of tijdens de 3de en laatste sessie.

- Indien u tóch belangstelling hebt om in groep aan deze opleiding deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we met een nieuwe werkgroep in Niel van start gaan, hoe klein die kans ook is, laten we het u weten - beloofd.

Tarief: € 999 (€ 825,62 + € 173 BTW)
Nota: + kilometervergoeding & extra tijd, indien tóch van toepassing.


Meer informatie?

of bel ons op 03 430 93 87.

Ik zou mij willen inschrijven voor deze opleidingZoeken
 

<september 2017>
mdwdvzz
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Copyright © 2003-2017 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens :: Webdesign door Eaglan Kurek