HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Regressiebegeleider Opleiding

Verantwoordelijke: Michael Middens

Beschrijving


* U heeft uw persoonlijke 'reis' met succes ondergaan?...
* U wilt anderen in hun reis begeleiden?...
* Schrijf uzelf dan in voor deze unieke privé-opleiding !

Noteer alvast: U hoeft het volledige bedrag voor de opleiding niet op voorhand te betalen! Waarom?...

- Eerst moet u zélf die persoonlijke reis ondergaan - uw bijdrage: slechts 100 euro.

- Vervolgens stellen we samen vast of u - ja dan neen - voor die opleiding in aanmerking komt.

Programma Opleiding Regressietherapeut(e):

1. Voorstelling van het concept, en u ondergaat een 'reis naar het verleden': 1 namiddag of 1 avond (voor de werkenden: ook op zondagen, eventueel).

2. Tijdens een tweede sessie - op een latere datum - wordt u nogmaals in één van uw vorige levens binnengeleid, en ditmaal leert u de techniek zelf aan: 1 namiddag of avond.

3. Nu is het uw beurt: tijdens een derde sessie, en dus in mijn bijzijn, brengt u zélf iemand naar zijn/haar vorige leven. Met andere woorden: u zorgt voor een 'proefpersoon' (mag uw partner zijn, een familielid, of wie dan ook).

4. Indien nodig: een navolging en/of bijscholing.

NOTA: Deze regressietherapie-techniek werd in 1981 in Australië aangeleerd. De personen die mij persoonlijk hebben opgeleid, zijn inmiddels overleden. Naar daar vliegen kost enerzijds geld, en anderzijds raad ik u aan om uzelf die moeite te besparen.

Voor zover wij weten, is er niemand in Europa die deze regressietherapie techniek toepast - of, aan anderen overdraagt. Dit betekent, dat er in de Benelux veel ruimte is voor Regressietherapie-Begeleiders, soms ook wel eens 'Droombegeleiders' genoemd - omdat mensen, die bepaalde godsdiensten belijden, niet in zaken, zoals reïncarnatie, wedergeboorte, een leven na dit leven, en zo meer, mogen geloven.

Indien u voor deze Regressietherapie Opleiding graag in aanmerking wilt komen, zijn we misschien bereid u op te leiden. Houd er evenwel rekening mee dat we wél ietwat selectief te werk gaan. Meer info? Stuur ons een e-mailtje - of, lees verder!

Bemerking: Deze reis, inclusief het voorafgaand gesprek, duurt minstens 1 uur à 2 uurtjes. Hier is het belangrijk te weten, dat er geen hypnose wordt toegepast! Er wordt ook niet met de verbeeldingswereld gespeeld, , tenzij u dat uzelf aandoet, noch worden er zaken van buitenaf ingefluisterd.

U wordt dus bij volle bewustzijn in één van uw vorige levens gebracht. Niet u, maar 'iets' in uzelf zal daar een richting aan geven. Weet, dat velen niet beseffen dat ze een lichaam 'hebben, maar dat lichaam niet 'zijn'. In elk geval: de beelden die u ziet, zult u nooit vergeten. U kunt ze zelfs na de sessie bij wijze van spreken uitschilderen.

Veel Gestelde Vragen:

- 'Komt iedereen voor de Regressietherapie Opleiding in aanmerking?'

Ons antwoord is: 'ja' en 'neen'. Begin alvast met uw persoonlijke reis. Daarna zien we wel, met de nadruk op het woordje 'we'. :-)

- 'Wat, als ik er niet in slaag iemand zo'n reis te laten doormaken?'

Deze kans bestaat in één van de honderd gevallen. Hou hier dus evenwel rekening mee. Om deze reden hebben we de navolging/bijscholing ingelast.

- 'Wat is het verschil tussen Droombegeleiding en Reïncarnatiebegeleiding?'

Om eerlijk te zijn: weinig of geen. Het is dezelfde inhoud in een andere verpakking. Waarom? Sommige mensen geloven niet in de mogelijkheid van een bestaan in een vorig leven, gewoonweg omdat hun godsdienst hen dat niet toelaat. Deze personen brengen we dus in hun zogenaamde 'droomwereld', in plaats van in één van hun vorige levens...

- 'Waarom staat er telkenmale: 'één van de vorige levens', en niet: 'vorig leven'?

Het antwoord is eenvoudig: tijdens de begeleiding kunnen we u niet garanderen dat u in uw vorige leven terechtkomt. Wel in één van uw vorige levens. Het is uw onderbewustzijn, of dat 'iets' in uzelf, die dit voor u bepaalt. Wijzelf hebben daar geen enkele controle over.

- 'Zijn er aan deze innerlijke reis bepaalde gevaren verbonden?'

Ook hier is het antwoord 'ja en neen'. U blijft te allen tijde bij volle bewustzijn, dat wel - maar, het kleine risico blijft bestaan dat een persoon in een 'gevaarzone' terechtkomt. Op dat moment komt het er dus op aan om zeer snel in te grijpen - beter nog: we leven naar de motto 'beter voorkomen dan genezen'. Tijdens de opleiding wordt u dit allemaal klaar en duidelijk uitgelegd. Kortom: u hoeft dus niets te vrezen.

- 'Kan het gebeuren dat een proefpersoon er niet in slaagt de wereld van zijn/haar vorige leven te betreden?'

Jazeker, dat kan. Het gebeurt in 20% van de gevallen. 1 op 5 dus. Reden? Zaken zoals zenuwachtigheid, onrust, ongeduld, depressie, twijfel, ongeloof, een té grote verbeeldingskracht, onwil om het lichaam los te laten, en zo meer, kunnen de sessie beïnvloeden. In het geval dat er geen volledige reis wordt gemaakt, wordt er meestal een nieuwe bijeenkomst vooropgesteld, waarvoor niet opnieuw hoeft betaald te worden.

- 'Ontvang ik een certificaat/diploma?'

Ja, maar enkel nadat u er in bent geslaagd op eigen houtje drie personen in hun reis te hebben begeleid. Het toezenden van een attest/getuigschrift, door de drie personen ondertekend, volstaat. Deze maatregel werkt in uw eigen voordeel: indien u voor de opleiding in aanmerking bent gekomen, blijven we u navolgen totdat u zichzelf in de techniek voor 100% hebt bekwaamd.

Houd er evenwel rekening mee dat, indien u dingen - waar wijzelf niet kunnen achterstaan - vertegenwoordigt en promoot, we u geen certificaat kunnen bezorgen, gewoonweg omdat onze naam er op afgedrukt staat en we ons in dat geval van uw praktijken willen distantiëren. Uw gegevens zullen dan ook niet aan anderen worden doorgegeven. Wel mag u eventueel op uw eigen website melding maken dat u door ons werd opgeleid. Hopelijk kunt u daarvoor enig begrip opbrengen.

Anderzijds maakt een certificaat van u geen betere regressie therapeut. Enkel en alleen oefening baart kunst, nietwaar?

Indien u een certificaat heeft ontvangen, mag u op uw naamkaartjes, website, briefhoofden, et cetera, afdrukken, dat u erkend bent door DIMschool vzw. En, als we aanvragen binnenkrijgen van mensen die in uw buurt wonen, sturen we ze naar u door. Tenslotte bespaart dit ons ook veel kostbare tijd en energie.

- 'Is het aanleren van deze techniek dan zo moeilijk?'

Nee, in het geheel niet. Alles draait rondom zelfvertrouwen, de juiste innerlijke ingesteldheid, en nogmaals: rond de uitspraak 'Oefening baart kunst'.

Meer info? Zend ons een e-mail.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Uzelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

- Bovendien is een groepsbijeenkomst in dit geval onverantwoord. U kunt van anderen niet verwachten dat ze een uur, of langer, passief blijven toekijken, omdat uw sessie zolang duurt.

- In wezen laten we niemand los zolang de persoon het geheel niet voor 100% onder de knie heeft. Met andere woorden: we delen niet zomaar certificaten uit. Uw opgedane kennis, ervaringswereld, zelfgroei én reputatie is véél belangrijker dan dat stukje papier. Nogmaals: ons inziens is dit in uw eigen belang.

Anders gezegd: indien u 'begint te zweven' - hetgeen natuurlijk toegelaten is - kunnen we daar niet voor de volle 100% achter staan, en verkiezen we geen vermelding te maken van uw gegevens. Toch niet in een rechtstreekse connectie met DIMschool. Nogmaals: hopelijk kunt u ook hiervoor enig begrip opbrengen.

Aantal sessies: 3 minimaal (circa 4 uur per sessie + opvolging)

Plaats van bijeenkomst:

1) Eerste sessie: in een private woning in Niel (Boom). Daarvoor betaalt u, net als iedereen: 100 euro. Indien het in groep geschiedt, wordt er in Niel, Mechelen of Antwerpen een lokaal afgehuurd.

- Indien u voor de opleiding in aanmerking komt...

2) Volgende sessies: eveneens in NIel (nabij Boom) - of, in extreem uitzonderlijke gevallen: bij u thuis, indien u in de buurt van Niel woont, waaronder: Boom, Schelle, Mechelen en Antwerpen. Bij dit laatste worden er wel extra vervoerskosten aangerekend, plus de extra tijd van zowel de verplaatsing.

- U kunt in éénmaal betalen, of in driemaal. Namelijk: 1/3de bij inschrijving (dus: in plaats van 100,- euro) - 1/3de vóór de tweede sessie - Saldo: vóór, of tijdens de 3de en laatste sessie.

- Indien u tóch belangstelling hebt om in groep aan deze opleiding deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we met een nieuwe werkgroep in Niel van start gaan, hoe klein die kans ook is, laten we het u weten - beloofd.

Tarief: € 750
Nota: + kilometervergoeding & extra tijd, indien tóch van toepassing.


Meer informatie?

of bel ons op 03 430 93 87.

Ik zou mij willen inschrijven voor deze opleidingZoeken
 

<december 2018>
mdwdvzz
262728293012
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31123456

Copyright © 2003-2018 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens :: Webdesign door Eaglan Kurek