HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

KaHuna, innerlijke Energetische Yoga

Verantwoordelijke: Michael Middens

Beschrijving


Wat kan de KaHuna-filosofie jou bieden?...

1) Het centraal thema is 'Zelfheling'. Zelfheling is niet gelijk aan Zelfgenezing. Met andere woorden: je hoeft niet ziek te zijn om aan Zelfheling te doen, integendeel. Zelfheling betekent, net zoals het woord het zélf zegt: één geheel worden.

Eén worden - of, ver-1-igen - kan slechts geschieden van zodra je jouw 'Beneden' verbindt met jouw 'Midden' en met jouw 'Boven'. Wel is het een feit dat indien je niet héél bent, aandoeningen zich kunnen gaan manifesteren in de vorm van ziektebeelden. Maar het zijn 'beelden', oftewel symptomen. Oorzaken liggen veel dieper, en - indien niet erfelijk - misschien gegroeid vanuit een innerlijke chaos, vanuit een niet geheel-zijn. In het laatste geval zouden de bestaande blokkades in de eerste plaats moeten worden weggenomen.

Vanuit Zelfheling kan wél Zelfgenezing volgen... - of, anderen helpen zichzelf te 'helen', opdat hun lichaam daarna kan overnemen. Geen enkel genees-middel kan het lichaam genezen. Het lichaam doet dit wel zelf..., indien chaos niet regeert natuurlijk.

KaHuna is een moderne vorm van Kahunatherapie, gebaseerd op de geheime leer van de Hunas, oftewel van de Kahunas, aangevuld met hedendaagse (zelf)geneeswijzen.

Met andere woorden: Kahuna is een prachtig hulpmiddel om jouw lichaam, en al zijn onderdelen, misschien terug in de oorspronkelijke staat van gezondheid te brengen. Ook zul je in staat zijn om het lichaam van de medemens bij te staan in het genezen van zichzelf. Wel moet je rekening houden met de Wet van Involutie. Met andere woorden: de zogenaamde onvermijdelijke 'ouderdomsverschijnselen'. De KaHunaleer is zó uniek dat je het nergens anders dan bij ons kunt aanleren, gegarandeerd.

2) KaHuna dwingt jou om contact te maken met jouw onderbewustzijn, teneinde aan de weet te komen wie je in essentie bent - en, hoe je ons vanuit deze essentie 'meer mens' kunt worden in de ware betekenis van het woord. Door dit contact kom je automatisch in aanraking met die dingen die jouw 'Innerlijke Groei vanuit jouw Ware Zijn' belemmeren. Al deze blokkades kunnen één voor één weggenomen worden ... van zodra je dit in jezelf toelaat.

Vooraleer jezelf met de medemens bezighouden, wordt je in deze opleiding ook aangeraden. Vooral als je tot een zuivere KaHuna-healer wilt uitgroeien. Met andere woorden: wat voor zin heeft het om jezelf met anderen te occuperen als je zélf nog in de knoei zit?... Zo ken ik vele 'healers' die niets anders doen dan via hun handoplegging hun persoonlijke problemen, angsten, frustraties, complexen, pijnen, et cetera, op de medemens, die ze aan het behandelen zijn, onbewust, doch automatisch overdragen.

Bovendien zijn er massa's onwetenden die, alhoewel ze het goed bedoelen, een aandoening - zoals kanker, bijvoorbeeld - extra versterken door er energie aan toe te voegen, enzovoorts.

3) KaHuna leert jou hoe je vanuit het 'nu' jouw toekomst daadwerkelijk kunt scheppen - of, herscheppen. Niet enkel en alleen jouw huidige situatie - welke die ook is - maar ook jouw gezondheid, én die van anderen. De film 'The Secret', bijvoorbeeld, is enerzijds slechts een simplistische weergave van een oeroude kennis; een kennis, die in wezen niet voor de massa is bedoeld, maar anderzijds wakkert de film in elk geval de innerlijke nieuwsgierigheid van de juiste mensen, of kanalen, op.

Tussen haakjes: tot nog toe hebben we nog geen één persoon opgeleid.

4) KaHuna brengt jou rechtstreeks in contact met je archetypen. Het is een brug slaan tussen jouw hedendaagse denken en het spirituele denken van de archaïsche mens ten tijde van het Oude Egypte en van heel lang daarvoor. Het is een teruggaan naar een bron van zuiver water. Om deze reden leunt het sterk aan bij de Gurdjieff-filosofie en de wereld van Zelfkennis.

5) KaHuna geeft jou een uniek, dieper inzicht in het hoe en het waarom van meditatie- en ademhalingsoefeningen, en hoe je meer belangrijke voeding uit de zuurstof die je nu al inademt kunt onttrekken. Je hebt de energieën die uit die voeding voortspruiten broodnodig teneinde die aan de medemens over te dragen. Met andere woorden: je transformeert jouw innerlijke energieën, gewoonweg omdat gewone energieën zorgen dat je in leven blijft, maar anderen onmogelijk kunnen helpen. In het kort: je leert hoe je jouw bestaande energieën kunt 'veredelen'. En, nogmaals: je kunt het nergens anders aanleren!

6) Gaven kunnen slechts ontwikkeld worden indien ze in het lichaam bij de geboorte aanwezig zijn. En, ja: elke mens wordt met die gave van zelf-heling geboren. Deze opleiding richt zich dan ook tot iedereen, maar eveneens tot hen die met Reiki-Cerificaten rondlopen, handoplegging of magnetisme hebben gevolgd, en diep in zichzelf beseffen dat er nog 'iets' sterk in hen ontbreekt. Met andere woorden: deze personen kunnen KaHuna eerder als een perfecte vervolmakingscursus beschouwen, een opvulling van de leemten.

Maar nog belangrijker is te weten dat deze opleiding voor 100% geschikt is voor die mensen die reeds de gave in zichzelf bezitten om aandoeningen bij de medemens aan te voelen of gewaar te worden, zoals psychometristen of radiëthesisten, bijvoorbeeld. Dankzij deze opleiding zullen die mensen - bovenop hun aanvoelen - in staat zijn om het lichaam van de medemens te helpen genezen of helen. Met andere woorden: elk lichaam geneest zichzelf, maar jij kunt het dan op een drastische manier bespoedigen.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Jezelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Wel delen we niet zomaar certificaten uit (150 euro extra, die je kunt verkrijgen nadat je een soort van 'examen' hebt doorstaan). Anderzijds zijn jouw opgedane kennis, ervaringswereld, zelfgroei en reputatie véél belangrijker dan dat stukje papier, nietwaar?

Aantal sessies: 3 (circa 4 uur per sessie) + een drietal uurtjes voor een eventueel examen (achteraf: 150 euro extra).

Plaats van bijeenkomst: in ons pand in Niel (Boom) - of, vanuit jouw thuis, dankzij Skype.

- Je kunt in éénmaal betalen, of in driemaal.

Indien je toch belangstelling hebt om in groep aan deze KaHuna-opleiding deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we ooit met een nieuwe groep in Niel (nabij Boom) van start gaan, en een zaaltje hebben gevonden, laten we het je weten - beloofd. En..., natuurlijk kan het ook via Skype, zolang er maar voldoende deelnemers zijn.

- Alle bijdragen kunnen worden gestort op de bankrekening van DIMschool vzw: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB. Tevens ontvangt u daarvan een factuur.

Tarief: € 750
Nota: - Inclusief syllabus (niet voor groepen).


Meer informatie?

of bel ons op 03 430 93 87.

Ik zou mij willen inschrijven voor deze opleidingZoeken
 

<september 2023>
mdwdvzz
28293031123
45678910
11121314151617
18192021222324
2526272829301
2345678

Copyright © 2003-2023 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens