HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Numerologie

Verantwoordelijke: Michael Middens

Beschrijving


Numerologie vereist geen speciale kennis, noch speciale ervaring, noch een aangeboren gave. Iedereen kan het aanleren. Jij dus ook.

Weet, dat DIMschool vzw zich distantieert van eender welke andere school, vereniging, instituut, discipline, of van wie of wat dan ook, en wel om de eenvoudige reden dat (1) wij niets brengen - met de nadruk op 'niets' - wat anderen brengen; en (2) dat we nooit doen - ditmaal met de nadruk op het woordje 'nooit' - wat anderen doen. Moest dit zo wel zijn, dan zouden we jou naar die ander(en) doorsturen.

Begrijp ons niet verkeerd! We beweren niet dat we beter zijn - dat moet je voor jezelf uitvinden - maar wél totaal anders.

Onze Opleiding Numerologie is iets geheel aparts. Hetgeen je bij ons kunt aanleren, vind je in geen enkel boek en ook niet ergens anders, gegarandeerd. En, vanaf het moment dat het aangeleerde 'jouw bezit' wordt, mag je jezelf gerust uitgeven als Numeroloog, en er dus een beroep van maken, eventueel.

Deze cursus Numerologie omvat onderstaande thema's om jou in staat te stellen niet enkel en alleen jezelf te ontleden en te adviseren, maar ook de medemens:

1) Getallenleer: de betekenis van getallen.
2) Psychoanalyse van namen via hun getalwaarden.
3) Hoe jezelf en anderen numerologisch ontleden en waarheidsgetrouw adviseren.
4) Hoe mensen adviseren als loopbaanadviseur, of als relatietherapeut.
5) En nog veel, veel meer...

Cursusbijdrage: 350 euro.

Plaats van bijeenkomst: in ons pand in Niel (Boom), zowel 's avonds, in de namiddag en/of eventueel op weekends. De dagen en uren komen we samen overeen. Oftewel...

Je kan deze opleiding eveneens van thuis uit volgen, via Webcam en Skype. De syllabus wordt jou dan via e-mail opgestuurd.

Duurtijd Opleiding: een 3 à 4-tal uurtjes, inclusief korte pauzes + indien nodig: opvolging daaropvolgende weken.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Jezelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Bovendien leent dit onderwerp zich niet om door veel mensen te worden bijgewoond. Het is tenslotte geen voordracht/lezing, maar een opleiding, waarin jouw persoonlijke gegevens numerologisch worden geanalyseerd.

- Indien je toch belangstelling hebt om in groep aan deze opleiding deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we ooit met een nieuwe groep van start gaan - hoe klein die kans ook is - laten we het jou weten - beloofd.

- Betalen kan via onze Webshop: eenmaal daar, klik op de afbeelding 'Dimschool sessies'.

- Alle bijdragen kunnen eveneens worden gestort op de bankrekening van DIMschool vzw: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB. Tevens ontvangt u daarvan een factuur.

Tarief: € 350
Nota: Inbegrepen: syllabus & en de enkele uurtjes voorbereidend werk, zijnde: voorafgaand werken met jouw naam, woonplaats en geboortegegevens.


Meer informatie?

of bel ons op 03 430 93 87.

Ik zou mij willen inschrijven voor deze opleidingZoeken
 

<juni 2024>
mdwdvzz
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567

Copyright © 2003-2024 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens