HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Numerologie

Verantwoordelijke: Michael Middens

Beschrijving

Deze Cursus Numerologie is een deel van het Grote Geheel. Als je jezelf, of iemand anders wilt ontleden, dan is Numerologie een aanvulling op alle bestaande hulpmiddelen, waaronder astrologie, tarot, enzovoorts. Maar, met dit verschil: Numerologie vereist geen speciale kennis, noch speciale ervaring, noch een aangeboren gave. Iedereen kan het aanleren. Jij dus ook.

Weet, dat DIMschool vzw zich distantieert van eender welke andere school, vereniging, instituut, discipline, of van wie of wat dan ook, en wel om de eenvoudige reden dat wij niets brengen - met de nadruk op 'niets' - wat anderen brengen; dat we nooit doen - ditmaal met de nadruk op het woordje 'nooit' - wat anderen doen. Moest dit zo wel zijn, dan zouden we jou naar die ander(en) doorsturen.

Begrijp ons niet verkeerd! We zeggen niet dat we beter zijn - dat moet je voor jezelf uitvinden - maar, we zijn wél totaal anders.

Onze Opleiding Numerologie is iets geheel aparts. Hetgeen je bij ons kunt aanleren, vind je in geen enkel boek en ook niet op een ander, gegarandeerd. En, vanaf het moment dat het aangeleerde 'jouw bezit' wordt, mag je jezelf gerust uitgeven als Numeroloog, en er dus een beroep van maken, eventueel.

De cursus Numerologie omvat volgende onderwerpen en zal jou in staat stellen om niet enkel en alleen jezelf te ontleden en te adviseren, maar ook de medemens:

1) De betekenis van de getallen.
2) Psychoanalyse via getallen.
3) De Lotsgetallen en hun Geboortepad.
4) De 9 perioden van het jaar en hun onderlinge relatie.
5) 'Profetische' interpretaties van de jaarcyclus en de Stroom van jouw Lot.
6) Hoe jezelf en anderen numerologisch ontleden en waarheidsgetrouw adviseren.
7) Hoe mensen adviseren als loopbaanadviseur, of als relatietherapeut.
8) En nog veel, veel meer...

De gehele cursus zélf is opgesplitst in 2 delen, zijnde:

- Deel 1: Getallenleer, en leren werken met namen en voornamen - bovenvermelde punten 1 en 2.

- Deel 2: bovenvermelde punten 3, 4 en 5.

Cursusbijdrage: 250 euro, inclusief 21% BTW (43,39 euro) per deel - maar, in wezen volstaat Deel 1. Anders gezegd: je hebt deel 2 niet nodig, tenzij je er achteraf deel 1 mee wenst aan te vullen.

Deel 2 kan je, eventueel, op een latere datum bijwonen; dit, nadat je enige tijd met Deel 1 hebt gewerkt.

Plaats van bijeenkomst: in ons pand in Niel (Boom), zowel 's avonds, overdag en/of eventueel op weekends. De dagen en uren komen we samen overeen.

U kunt deze opleiding eveneens van thuis uit volgen, via Webcam en Skype. De syllabus wordt jou dan via e-mail opgestuurd.

Duurtijd Opleiding: een 3 à 4-tal uurtjes per sessie, inclusief korte pauzes + indien nodig: opvolging daaropvolgende weken.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Jezelf bij een groep aansluiten is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Bovendien leent dit onderwerp zich niet om door veel mensen te worden bijgewoond. Het is tenslotte geen voordracht/lezing, maar een opleiding, waarin jouw persoonlijke data numerologisch worden geanalyseerd.

- Indien je toch belangstelling hebt om in groep aan deze opleiding deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we ooit met een nieuwe groep van start gaan - hoe klein die kans ook is - laten we het jou weten - beloofd.

Tarief: € 250 (€ 206,61 + € 43 BTW)
Nota: Bedrag: inclusief 21% BTW. Inclusief zelfopgemaakte syllabus.

Meer informatie?

of bel ons op 03 430 93 87.

Ik zou mij willen inschrijven voor deze opleiding

<november 2017>
mdwdvzz
303112345