HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Opleiding tot Parapsycholoog

Verantwoordelijke: Michael Middens

Beschrijving


Een parapsycholoog bestudeert, zoals de naam het zélf zegt, de wereld van de parapsychologie, en tracht het kaf van het koren te (onder)scheiden. Toegegeven, in de vorige eeuwen liepen er veel meer kwakzalvers rond ten opzichte van vandaag, maar er zijn er nog wel...

Het is al té gemakkelijk om, net als de meeste sceptici, alle zogenaamde 'paranormale fenomenen' naar een vuilnisbelt te verwijzen. Wij zijn ervan overtuigd, dat los van de werelden van geloof en bijgeloof, er toch dingen kunnen zijn die we met ons redelijke denken noch kunnen begrijpen, noch kunnen verklaren.

Om die reden moet - ons inziens - een parapsycholoog op de hoogte zijn van al hetgeen paragnosten te bieden hebben en om die reden worden zoveel mogelijk thema's bestudeerd, of zelfs aangeleerd. Hieronder vind je dan ook een lijst van de onderwerpen die, ondere andere, onder de loep van het denken worden gebracht:

1 - Tarot
2 - I Tjing
3 - Hypnose
4 - Fosfenisme
5 - Kinesiologie
6 - Magnetisme
7 - Psychometrie
8 - Numerologie
9 - Astraal Uittreden
10 - Kleurlichtschijven
11 - Werken met Runen
12 - Meditatietechnieken
13 - Aura-Soma & Kleurenleer
14 - Chakra's & Chakratherapie
15 - Enneagram Persoonlijkheidsleer
16 - Visualiseren met Licht- & Kleurlicht
17 - Het gebruik van pendel & wichelroede
18 - Een bestudering van de Boom des Levens
19 - Helderziendheid - Helderhorendheid - Heldervoelendheid - Heldergewaarwording

Plaats van bijeenkomst: in onze lokalen te Mechelen, zowel 's avonds, overdag en/of op weekends. De dagen en uren komen we samen overeen.

Duurtijd Opleiding: minstens een zevental sessies van elk 3 à 4 uren, inclusief korte pauzes; dit afhankelijk van het persoonlijk tempo van de cursist.

- Er is geen specifieke basiskennis nodig, integendeel. Hoe minder je weet, hoe minder je moet af-leren. Doch, indien je over een potentieel beschikt, heb je meer kans tot slagen. Iedereen kan leren fietsen, maar ik kan niemand garanderen dat hij/zij ook aan de Ronde van Frankrijk zal kunnen meedoen.

Anderzijds zijn het de paragnosten die hun gaven ontwikkelen, niet de parapsychologen, die zich vooral concentreren op onderzoek.

- Vermijd onwetendheid! Ook personen die reeds een beroep in deze sectoren uitoefenen, zijn van harte welkom. We zijn in staat om elke bestaande diamant meer te doen schitteren - gegarandeerd. Hoe knapper je nu al bent, hoe meer je zult schitteren - beloofd! Daarenboven kun je een meerwaarde betekenen in ons onderzoek.

Belangrijke nota: Ons tarief is gebaseerd op een privé-opleiding. Jezelf bij een groep aansluiten, is logischerwijze financieel véél voordeliger, maar onze ervaringen hebben uitgewezen dat de opleidingen daarom niet efficiënter, noch doelgerichter zijn.

Indien je tóch belangstelling hebt om in groep aan deze opleiding deel te nemen, aarzel dan niet om ons een berichtje te sturen. Van zodra we met een nieuwe groep in Mechelen van start gaan, laten we het je weten - beloofd.

Tarief: € 1239
Nota: - Elke extra deelnemer betaalt slechts de helft.


Meer informatie?

of bel ons op 03 430 93 87.

Ik zou mij willen inschrijven voor deze opleidingZoeken
 

<juni 2023>
mdwdvzz
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
3456789

Copyright © 2003-2023 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens