HomeCursussenOpleidingenZelfgroeiLezingenProjectenShopContactOver ons

Betreed de Akashakronieken: via Regressie zonder Hypnose

Verantwoordelijke: Michael Middens

Beschrijving


Gelieve te noteren dat deze sessie voordien 'Regressie zonder toepassing van hypnose' werd genoemd. De reden waarom het in 'Betreed de Akashakronieken: via Regressie zonder Hypnose' werd gewijzigd, wordt in onderstaande tekst op een meest diplomatische manier uitgelegd.

Over de Akashakronieken kunnen we op Wikipedia het volgende lezen...

De Akashakroniek, van het Sanskriet 'akasha' (ether, hemel of uitspansel), is een van oorsprong hindoeïstische opvatting over het bestaan van een alles doordringend medium, 'ether' genoemd of het 'vijfde element' waar de term 'kroniek' aan toegevoegd is. In deze kroniek zouden alle gebeurtenissen die ooit hebben plaatsgevonden, elke gedachte en emotie voorgoed bewaard worden in een 'astraal licht' (Éliphas Lévi). In de loop van de geschiedenis van het occultisme hebben een aantal zieners beweerd toegang te hebben tot deze kroniek. Aan sommige mensen wordt het vermogen toegeschreven om te kunnen putten uit bronnen, die voor anderen ontoegankelijk blijven. Het concept vertoont gelijkenis met het collectief onbewuste van Jung en met het kosmische, collectief bewustzijn.

William Butler Yeats, de Ierse visionair en dichter, maakte korte tijd deel uit van de Orde van de Golden Dawn. Hierbij kwam hij in aanraking met de leerstellingen van Samuel Liddell MacGregor Mathers over de kabbala. Jaren vóór C.G. Jung formuleerde hij naar aanleiding van zijn occulte studie zijn geloof in het bestaan van iets dat Jung later het collectief onbewuste zou noemen. Yeats noemde het ofwel anima mundi, ofwel 'racial memory' (raciaal geheugen, waarbij de mens als ras wordt gezien). Hij beschreef het als een soort geheugen dat werkt met symbolen (zie Jungs 'archetypen') en waar je toegang tot krijgt door je geest te 'stillen'.

Aanhangers van het geloof in de Akasha stellen dat er verschillende manieren zijn om toegang te krijgen tot deze bron van het verleden, de toekomst en alle menselijke kennis. In het algemeen komt het neer op het bewerkstelligen van een veranderde bewustzijnstoestand, die met verschillende technieken of middelen tot stand kan komen: onder meer door middel van meditatie, yoga, gebed, visualisatie, trance en drugs.

Akasharegressie zonder toepassing van Hypnose

Daar waar sommigen het als een veld aanschouwen, zijn er anderen die het eerder als een plaats zien; een plaats, die men kan bezoeken, en waarin men met het astrale of spirituele lichaam tijdelijk kan verblijven.

Dankzij deze unieke techniek is het eveneens mogelijk dat u niet enkel en alleen in het informatieveld, dat 'Astrale Geheugen' wordt genoemd, terechtkomt, maar ook in één van uw vorige levens. Garanties daarvan bieden wij niet, gewoonweg omdat 'iets' in uzelf daarvoor tijdens de sessie kiest - want...

Niet iedereen, maar sommigen onder ons wel, zijn diep vanbinnen écht benieuwd naar de omstandigheden waarin één van hun vorige levens zich hebben voorgedaan. Vragen hierbij zijn, onder andere: was ik toen een man, of vrouw? Had ik kinderen? In welke eeuw leefde ik toen, en waar? Was het ergens in Europa, of in een ander werelddeel? Wat was toen mijn huidskleur? Wat was mijn naam? En zo meer...

Mensen, die via het dromen in wakende toestand tijdens een sessie niet in hun vorige leven terechtkomen, ervaren dan weeral iets totaal anders, namelijk: een inzage in hun Zielenboek. In dat Boek staan alles afgedrukt wat met de individuele ziel te maken heeft. De inhoud ervan kan worden gelezen als een soort van dagboek, waarin dingen vermeld staan, zoals de geschiedenis van al wat uw ziel ooit heeft ervaren, evenals haar plannen voor wat dit leven betreft. Afhankelijk van de ingesteldheid (auditief, kinesthetisch, of visueel) hoort men zaken, voelt men de zaken aan, of ziet men de dingen.

Nogmaals: elke reis naar de wereld der Akashakronieken wordt door elke persoon op een totaal andere wijze ervaren. En, indien u het toelaat, kunt u eveneens in de Toekomst worden geprojecteerd... Maar, zie dit eerder als een experiment.

Deze reis naar - wegens gebrek aan een betere naam - de 'Akashakronieken' duurt minstens 1 à 2 uren, inclusief het intake gesprek. Hier is het ook belangrijk te weten, dat er geen hypnose wordt toegepast!

U wordt dus bij volle bewustzijn in die Akashasfeer gebracht, en in de meeste gevallen in één van uw vorige levens. In elk geval: de beelden die u aanschouwt, zult u nooit of te nimmer kunnen vergeten, gegarandeerd.

NOTA: Bij ons weten is er niemand in Europa die deze techniek toepast - of, aan anderen overdraagt. Dit betekent, dat er in de Benelux veel ruimte is voor Akasha-Begeleiders. Indien u hiervoor graag in aanmerking wil komen, zijn we misschien bereid u op te leiden. Hou er evenwel rekening mee dat we wél degelijk selectief te werk gaan.

Wil u er meer over weten? Ga dan naar onze rubriek 'Opleidingen', vervolgens naar 'Regressiebegeleider Opleiding'.

Plaats van bijeenkomst: Niel (nabij Boom).

NOTA: het telefoonnummer is inmiddels gewijzigd in: +32 (0)3 430 93 87.

- Alle bijdragen kunnen worden gestort op de bankrekening van DIMschool vzw: IBAN: BE22 7795 9845 2547 - BIC: GKCCBEBB. Tevens ontvangt u daarvan een factuur.

Tarief: € 150 /sessie
Nota:

Meer informatie? Stuur ons een bericht of bel ons op 03 430 93 87.

Zoeken
 

<juli 2024>
mdwdvzz
24252627282930
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930311234

Copyright © 2003-2024 School voor ontwikkeling van De Innerlijke Mens